Comm2B gespecialiseerd in marketing communicatie en brand journalism

Over ons

Björn Crul

Onze expertise

Comm2B is het communicatie agentschap van Björn Crul. Björn heeft meer dan 20 jaar ervaring in journalistiek, communicatiemanagement, mediarelaties en interne communicatie. Hij werkte als journalist voor Roularta, de VRT en KanaalZ en was 5 jaar lang communicatiedirecteur van Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen. Sinds 2011 stelt hij die ervaring ter beschikking van bedrijven, organisaties en overheden met Comm2B.

Maak via LinkedIn connectie met Björn Crul:

Ons engagement

Comm2B is een ondernemende partner voor uw communicatie. Waar het ons om gaat?

Betrouwbaarheid: een woord is een woord. Een afspraak komen we na binnen de afgesproken timing. En als u last minute nog een dringende opdracht heeft, zoeken we graag naar een oplossing.

Discretie: ook als het om moeilijke dossiers gaat, kan u op ons rekenen. We zoeken met u naar de gepaste communicatie voor elke boodschap, op elk moment.

Resultaat: de focus in ons advies en de projecten die we realiseren, ligt op resultaat. Niet alleen woorden, maar ook daden. Dat is onze toegevoegde waarde.

Wat onze klanten zeggen

"Björn Crul kent zijn vak door en door. Daarenboven is zijn aanpak erg no nonsense en resultaatgericht. Een plezier om mee te werken."

Jozef Lievens, Eubelius / Instituut voor het Familiebedrijf

"In Comm2B vonden wij een geschikte partner met een combinatie van kennis van zaken én aanpak. Björn vertrekt vanuit de inhoud en voelt snel aan welke tone of voice past bij de spirit van je bedrijf. Zijn meerwaarde was bovenal om onze vele boodschappen op een doordachte manier over te brengen in een krachtige reeks videoreportages."

Lut Van Renterghem, Gimv

Sitemap - Privacy Website door Website door 2design bvba